Helsinki tarjoaa ravintoloita jokaiseen makuun

Minkälaisia ja mihin tarkoitukseen sopivia ravintoloita Helsingistä löytyy?

Helsinki on erinomaisten ruokaravintoloiden aatelia. Tarjolla on etnisiä ravintoloita, kasvisravintoloita, buffetravintoloita ja lounasravintoloita. Lisäksi Helsingistä löytyy pikaruokaravintoloita, kellariravintoloita, tanssiravintoloita ja teatteriravintoloita, yökerhoja, yksityisklubeja ja anniskeluravintoloita. Syömään, juhlimaan, tai viihteelle lähdettäessä asiakkaalla on varaa valita monien eri vaihtoehtojen joukosta. Ravintolassa voi tavata toisia ihmisiä,

ravintola voi toimia kokoontumispaikkana, ravintolaan voi tulla nauttimaan hyvästä musiikista tai hyvästä ruoasta ja juomasta. Tarjolla on upeaa ruokaa ja palvelua kaikkina päivinä, joten ei muuta kuin testaamaan itse korkealuokkainen ja todella hyvää palvelua tarjoava ravintola johon kannattaa tutustua.

Ravintoloita joka lähtöön

Pääkaupunkiseudulla oleva korkealuokkainen Zucchini vegaaniravintola löytyy osoitteesta Fabianinkatu 4, Helsinki. Zucchini on avoinna aina lounasaikaan, jolloin tarjolla on maistuvaa keittoa, vegaaniruokaa, kasvispizzaa ja herkullinen salaattilautanen. Tarjolla on aina myös gluteeniton vaihtoehto. Silvoplee-ravintola valmistaa ja tarjoaa päivittäin elävää ravintoa. Tarjolla on myös itsetehtyjä, lämpimiä kasvisruokia ja ruokailijan kannattaa myös ehdottomasti tutustua smoothiebaarikahvilaan. Yksi Helsingin ravintoloista, Baskeri & Basso, tarjoaa maistuvia ja perinteisiä eurooppalaisia ruokia osoitteessa Tehtaankatu 27-29, Helsinki. Baskeri ja Basso -bistro on tasokas ravintola Helsingin sydämessä. Ravintolan menyy sisältää kaksi herkullisen makuista kylmää ateriaa, pastan- tai maukkaan risoton ja pienen lämpimän ruoan. Tarjolla on luonnonmukaisesti valmistettuja laadukkaita viinejä ja laaja naturalviinien korkealuokkainen valikoima. Naturalviini valmistetaan aina luonnonmukaisesti ilman kemiallisia lisäaineita. Bistron keittiö on avoinna päivittäin aina sulkemisaikaan asti. Tutustu myös Helsingin upeisiin näköalaterasseihin.

Ravintola Linna sijaitsee osoitteessa Lönnrotinkatu 29, Helsinki. Linna tarjoaa suomalais-skandinaavista luomu- ja lähiruokaa tuoreista raikkaista raaka-aineista aina meneillään olevan sesongin mukaan. Tarjolla on muun muassa maukas joulumenyy, pikkujoulubuffetti ja häämenyy joka voidaan suunnitella yhdessä tilaajan kanssa hänen toiveidensa mukaiseksi. Ravintola Linnaan kannattaa poiketa erityisesti myös kesällä, jolloin suosittu terassi Linnanpiha tarjoaa asiakkailleen kesän maistuvia grilliherkkuja, laadukasta viiniä, silmiä hivelevän ympäristön ja letkeää livemusiikkia. Kiehtovan kellariravintolan löydät osoitteesta Merikasarminkatu 1.

Ravintola Caverna löytyy paikalta Yliopistonkatu 5. Caverna on tyylikäs luolaravintola, jonka maistuva erikoisuus on brasilialaiset lihavartaat.

Ravintolassa oleva Teppanyaki on japanilaisen keittiön ruoanvalmistustapa, jossa ruoka paistuu suuren parilan avulla. Asiakas valitsee haluamansa raaka-aineet ja vie ne kokeille paistettavaksi.